2024. április 20.
   

Képek az oldalról

Keresés az Áruházban

Bevásárló kosár

VirtueMart
A bevásárlókosara jelenleg üres.

Véletlen termékek

Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 WY
Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 WY

Preston Ring Swivels method feeder
Preston Ring Swivels method feeder

MISU Frunza Mare 13gr ezüst
MISU Frunza Mare 13gr ezüst

MISU Eira Mare 11gr ezüst
MISU Eira Mare 11gr ezüst

KORUM Rig Sleeve Micro szilikon hüvely
KORUM Rig Sleeve Micro szilikon hüvely

HAYABUSA M1 - 6
HAYABUSA M1 - 6

Glavinjera - szilikon ólomhal 6cm 10gr S Szürke
Glavinjera - szilikon ólomhal 6cm 10gr S Szürke

Dynamite Baits Marine Halibut Stick Mix
Dynamite Baits Marine Halibut Stick Mix

Delalande Sandra 12cm sárga
Delalande Sandra 12cm sárga

Cormoran BULL FIGHTER X cat fish 2.10m 80-400gr
Cormoran BULL FIGHTER X cat fish 2.10m 80-400gr

.
Hírek

A Vasi Peca Horgászbolt megprobál mindig naprakész infromációkkal szolgálni az idelátogatóknak.



Nagygeresd és a Cormoran woblerek PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 3
Írta: Biró István   
2010. szeptember 13.

Megérkeztek a Vasi Peca Horgászboltba az akciós Cormoran woblerek. Számomra nem voltak már ismeretlenek, mert sokat olvastam a német horgászújságokban a Cormoran műcsalikról.
A Kézbevétel alapján nagyon szépek, és nem utolsó sorban használhatónak tüntek. Azonban pergető horgászként a száraz szemrevételezés nem sokat ér, ezért elhatároztuk, hogy akció közben kell kipróbálni.

Már éppen azon gondolkoztunk, hogy merre is legyen a próba, amikor egy kedves ismerősöm Tóth Lajos megjelent a boltban a Nagygeresdi halas farm szórólapjával.  Hamar kiderült számomra, hogy itt nem csak egy egyszerű fizetős tóról van szó. A 3 tóbol álló rendszerben van egy 2,8ha pontyos tó, mellette  egy 1,2ha rablóhalas,   a harmadik tó pedig halneveldeként működik. Mondhatnák, hogy eddig ebben semmi rendkívüli nincs, azonban amikor tovább olvastam a szórólapon nagy betükkel a következő mondat szerepel:
 
"Rablóhalas tavunkon a pergetés engedélyezett".

Rögtön tudtam, hogy ez nem egy szokványos tórendszer. A környéken sok olyan tó van ahol szép számmal lehet rablóhalat fogni, de sajnálatos módon a pergetés mindehol tiltva van.

Image 

Utolsó frissítés ( 2010. szeptember 27. )
Tovább...
 
Születésnapi akció PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 3
Írta: Biró István   
2010. augusztus 27.

Üzletünk 2005 augusztus 29.-én nyitott

5-évesek lettünk

Ebből az alkalomból Cormoran akciót hírdetünk

  • Cormorán orsók

  • Cormoran teleszkópos botok

  • Cormorán pergetőbotok

  • Cormoran woblerek,

Nagy kedvezménnyel kaphatóak.

Utolsó frissítés ( 2010. augusztus 27. )
Tovább...
 
Haltelepítés lesz a vasi vizeken PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2010. augusztus 26.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2010. augusztus 31-én haltelepítést végez a kezelésében lévő állóvizeken és folyóvizeken. A telepítés során összesen 11.750 kg fogható méretű ponty és 950 kg amur kerül a vasi vizekbe. A telepítés miatt általános horgászati tilalom lép életbe a telepítés napjától, azaz 2010. augusztus 31 (kedd) délelőtt 10 órától 2010. szeptember 4. (szombat) reggel 6 óráig az állóvizeken. A Szövetség a telepítés elvégzése után a vízpartokon kiközli az általános horgászati tilalomra vonatkozó információkat. A telepítés az alábbiak szerint történik:

Utolsó frissítés ( 2010. augusztus 26. )
Tovább...
 
IROTTKŐ VÁNDORKUPA 2010 Kőszeg PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2010. július 09.

2010. július 3-án, szombaton került megrendezésre első alkalommal az IROTTKŐ VÁNDORKUPA elnevezésű csapat horgászverseny a Kőszegi Csónakázó tavon. A megye horgászegyesületei közül a Sárvári Kinizsi Sporthorgász Egyesület, a Vas Megyei Savaria Horgász Egyesület, a Fishfarm Sporthorgász Egyesület, valamint a Kőszegi Sporthorgász Egyesület ötfős csapatai neveztek.

Image 

Utolsó frissítés ( 2010. július 09. )
Tovább...
 
Két nappal korábban lesz a nyári pontytelepítés PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 0
Írta: Biró István   
2010. június 14.

A Vas Megyei Horgász Szövetség Intéző Bizottsága a mai napon elfogadta a nyári pontytelepítést végző Tógazda Zrt. kérését, hogy a tervezett időpontnál két nappal korábban legyen a nyári haltelepítés. A döntés értelmében az alábbiak szerint módosul az általános horgászati tilalom is a pontytelepítéssel érintett állóvizeken.

A telepítés miatt általános horgászati tilalom lép életbe a telepítés napjától, azaz 2010. június 14 (hétfő) délelőtt 10 órától 2010. június 17. (csütörtök) reggel 5 óráig az állóvizeken. A tervezett telepítési helyszínek és mennyiségek nem változtak. A Szövetség a telepítés elvégzése után a vízpartokon kiközli az általános horgászati tilalomra vonatkozó információkat. A telepítés az alábbiak szerint történik:

Utolsó frissítés ( 2010. június 14. )
Tovább...
 
ÜNNEPI NYITVA TARTÁS PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2010. április 29.


ÜNNEPI

NYITVA TARTÁS

DECEMBER 12: 09:00-12:00

DECEMBER 19: 09:00-12:00

DECEMBER 24: ZÁRVA

Utolsó frissítés ( 2010. december 09. )
 
Ismét állami halasítás lesz a Szövetségi vizeken. PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Biró István   
2010. április 07.

6792 kg kétnyaras ponty telepítése történik meg április hónapban

Az idei évben a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium ismét meghirdette állami haltelepítési programját. A rövid határidő miatt az FVM megyei szakigazgatási szerveinek illetékes munkatársai határozták meg, hogy mely - kizárólag a Magyar Állam halászati jogával rendelkező - halászati vízterületek részesülhetnek a 100 % állami támogatással megvalósuló kétnyaras ponty telepítésből. A Magyar Állam képviseletében az összesen 139 502 000 Ft értékű kétnyaras ponty  beszerzésével, majd kihelyezésével kapcsolatos feladatok ellátását a szarvasi Halászati és Öntözési Kutatóintézet (HAKI) végzi.

Tovább...
 
Kezdődik a tavaszi pontytelepítés PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Biró István   
2010. március 28.
A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2010. március 30-án pontytelepítést végez a kezelésében lévő Vas –és Zala megyei  horgászvizeken. A telepítés során 12.700 kg  fogható méretű 3 nyaras ponty kerül az álló - és folyóvizekbe. A halasítás miatt általános horgászati tilalom lép életbe a telepítés napjától, azaz 2010. március 30. (kedd) délelőtt 10 órától 2010. április 2. (péntek) reggel 6 óráig az állóvizeken. A következő pontytelepítés várhatóan júniusban lesz. A Szövetség a telepítés elvégzése után a vízpartokon kiközli az általános horgászati tilalomra vonatkozó információkat. A haltelepítés az alábbiak szerint történik:
Utolsó frissítés ( 2010. március 28. )
Tovább...
 
Meghívó PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2010. március 24.

A Kőszegi Sporthorgász Egyesület szeretettel meghív minden horgászat iránt érdeklődőt és horgásztársat  2010. március 27-én 10.00 órakor tartandó rendezvényére.
Rendezvény programja:
Nagy Attila Világ és Európa bajnok versenyhorgász (horgászcikk készítő)
- finomszerelékes módszerekről és tapasztalatairól tart előadást, élménybeszámolót, bemutatóval egybekötve.
A személyes találkozó során természetesen lehetőség nyílik minden egyéb, horgászattal kapcsolatos kérdés megvitatására.
Helyszín: Csónakázó-tónál lévő horgász bemutató és oktatóház, rossz idő esetén a Kerékpáros Centrum nagyterme (Csónakázó-tó).

Utolsó frissítés ( 2010. március 24. )
Tovább...
 
Timarmix Elite Carp Tavaszi tesztelés PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 8
Írta: Biró István   
2010. március 15.

Évek óta tartó kísérletezés eredménye az Elit Carp. A jól bevált Szuper Bream és a Szuper Carp etetőanyagok összetevőire, aromakompozíciójára épülő főként  pontyra, kárászra készült etetőanyag .Alkotóelemei között találunk olyanokat , amelyeket nem annyira szeretnek a törpeharcsák , így nagyobb az esélyünk, hogy a vizeinket ellepő „törpék” helyett az etetőanyag a kárászokat, pontyokat csalogassa az etetésünkre. Az alkotóelemei úgy lettek gondosan összeállítva, hogy azok az esetleges áramlás ellenére is a fenéken maradjanak. Az Elit Carp sok jó eredményt hozott a  teszthorgászainknak. Ezek közül is a legjobb a szegedi OEHB döntője, ahol az Elit Carpot használó versenyzőink elsöprő fölénnyel utasítottak maguk mögé a mezőnyt. Az etetőanyag igény szerint keverhető más Timár Mix etetőanyaggal, illetve plusz adalék vagy aroma hozzáadásával fokozhatjuk a csalogató hatását.

Nem tudtunk tovább várni a tavaszra ezért kicsit télies időben elmentünk a Püspökmolnári Farkincás tóra és kipróbáltuk az új Elite carp etetőanyagot a tímármix-től. Pontyokat és kárászokat sikerült fogni, de inkább beszéljenek a képek, pár órás horgászat alatt  minket nagyon meggyőzött az új Tímármix Elite carp etetőanyag. 

Image

Utolsó frissítés ( 2010. március 15. )
Tovább...
 
2009, október, Bosznia PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 5
Írta: Tóth Gábor   
2010. február 23.

Péter szervezett egy hosszabb bosnyák túrát. Az eredeti terv szerint 2 nap Pliva, 4 nap Neretva és levezetésként 1 nap Ribnik lett volna. Az időjárás nem így gondolta. Az első nap volt jó időnk, aztán esett. Főleg hó, később eső. Sok. Egy nap nem esett még, amikor utaztunk a Neretvára, útba ejtve Mosztárt. A hét nap pecából hat nap szakadt a hó / eső, a folyók megáradtak, bezavarosodtak. Szerencsére a Pliva a hegyoldalból lép ki, nincsenek befolyó patakok, így a víz tiszta maradt és nem is áradt meg drasztikusan. A még nagyobb szerencse, hogy a rovarokat nem zavarta a zimankó – öt foknál nem volt melegebb egyik napon sem –   minden nap rajzott valami, főleg a déli órákban. A pisztrángokat sem zavarta az időjárás, táplálkoztak rendesen.

Image

Utolsó frissítés ( 2010. február 23. )
Tovább...
 
Vasi vizeken nyereményakció PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2009. december 17.

A nyereményakcióban részt vehet az a horgász, aki az akció időtartama alatt a Sporthorgász Egyesületek Vas  Megyei Szövetsége tagszervezeteiben (horgászegyesületeiben) magyar állami horgászjegyet váltott. A játékban minden magyar állami horgászjeggyel egyetlen érvényes regisztrációt lehet leadni, de a nyerési esélyek tovább növelhetőek a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége által kezelt horgászvizekre megvásárolt  - tagegyesületi tagoknak biztosított  "1”-es típusú -  éves területi jegyekkel.

A promóciós játék időtartama:  2010. január 01.-2010. május 31.

A nyeremények sorsolásában a végső résztvevők regisztrációs adatai a kiváltott állami jegyek után egyszer fognak szerepelni, és minden megváltott éves területi jegy után ismételten egyszer!  A sorsolás folyamán egy személy csak egyszer sorsolható ki nyertesnek!

Utolsó frissítés ( 2010. január 11. )
Tovább...
 
Akciós Balatoni éves jegyek PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 2
Írta: Biró István   
2009. december 17.

Tisztelt Horgászok!

Megérkeztek az akciós balatoni éves jegyek.

Az elmúlt évek hagyományainak megfelelően, a Balatoni Halászati Np.Zrt december hónapban akciósan értékesíti éves horgászengedélyeit.

Felnőtt éves 23.100,- ft helyett
18.480,- ft
60. életévet betöltött 18.200,- ft helyett
14.560,- ft
14-18 életév között 13.800,- ft helyett
11.040,- ft
Gyermek 14.életévig 5.500,- ft helyett
4.400,- ft

 

A horgásztársak bizonyosan értesültek róla, hogy Vas megyében az állami jegyek kiadása késik. Ezért úgy döntöttünk,
hogy december 29-én és 30-án
Délelőtt 9-13 óráig a Vasi Peca Horgászboltban (Szombathely, Szent Márton u.75.)
Délután 16-18 óráig a Munkás Horgász Egyesület ( Szombathely, Petőfi S.u.) Épületében megválthatják az engedélyt.

Az engedély megváltásának feltétele: Érvényes állami jegy megléte.

Utolsó frissítés ( 2009. december 17. )
Tovább...
 
Pergetésre fel, irány a csuka PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 20
Írta: Biró István   
2009. november 03.

A csuka horgászat szezonja az ősz és a tél, mivel ilyenkor a levegő lehűlése miatt a kishalak elvermelnek. Megszűnik a nyári terített asztal, amit a rengeteg kishal nyújtott. A csuka nagyon falánk ragadozó és mindenre rávág, ami a vízben él és mozog. Megeszi a békát, az apró vízi szárnyast, a pockot, de még a vízbe hulló bogarakat is leszippantja a víz tetejéről. Ennek ellenére mégis csak az apróhal a fő tápláléka. A kishal lehet küsz, bodorka, kárász, vörösszárnyú és dévérkeszeg, compó, esetleg kisebb ponty. Ezekből igen jelentős mennyiséget képes elfogyasztani. A betegesen vergődő, forgolódó halakra előszeretettel ront rá. 
Talán az egyik legjobb pergető halunk is egyben, így nyugodtan kijelenhetjük, hogy elkezdődött a pergető szezon. Remélem a képekkel is sikerül bizonyítani és természetesen kedvet csinálni eme csodálatos hal horgászatához.

 

Image

Utolsó frissítés ( 2009. november 03. )
Tovább...
 
Szezonzáró pontytelepítés a vasi vizeken PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 0
Írta: Biró István   
2009. október 28.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2009. október 30-án  pontytelepítést végez a

  • Csepregi
  • Gecsapáti-Perenyei
  • Magyarszecsődi
  • Máriaujfalui
  • Vasvári
  • Új-perinti
  • valamint  a Szombathelyi Csónakázó -és Horgásztavon.

A telepítés miatt általános horgászati tilalom lép életbe a telepítés napjától az érintett horgászvizeken,
azaz 2009. október  30. (péntek) délelőtt 11.00 órától
2009. október 31. (szombat) reggel 06.00 óráig.

Az idei évben immáron  ez a negyedik pontytelepítés, mely a kötelező halgazdálkodási terven felüli.  A haltelepítésre azokon horgászvizeken kerül sor, ahol a helyi horgász egyesületek a telepítésre tudtak biztosítani pénzügyi fedezetet. A mostani telepítés során összesen 4310 kg fogható méretű nemeshal kerül a vasi vizekbe. A Szövetség a telepítés elvégzése után a vízpartokon kiközli az általános horgászati tilalomra vonatkozó információkat. Az idei évben a nehezedő gazdasági körülmények ellenére is a Szövetség a kezelésében lévő horgászvizeken összesen 42.810 kg pontyot telepített, ezzel  sikeresen túlteljesítette az előírt 38.500 kg-os pontytelepítési mennyiséget.

Utolsó frissítés ( 2009. október 28. )
Tovább...
 
Pontytelepítés a vasi vizeken PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 1
Írta: Biró István   
2009. szeptember 07.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége 2009. szeptember 7-8-án  ponty telepítést végez a kezelésében lévő állóvizeken és folyóvizeken. A telepítés során összesen 103 mázsa fogható méretű nemeshal kerül a vasi vizekbe.

 A telepítés miatt általános horgászati tilalom lép életbe a telepítés napjától, azaz

2009. szeptember 7. (hétfő) délelőtt 11 órától

2009. szeptember 12. (szombat) reggel 6 óráig

az állóvizeken
.

A negyedik – halgazdálkodási terven felüli - pontytelepítés október végén lesz várható azokon a horgászvizeken, ahol a helyi horgász egyesületek a telepítésre biztosítanak pénzügyi támogatást. A Szövetség a telepítés elvégzése után a vízpartokon kiközli az általános horgászati tilalomra vonatkozó információkat. A telepítés az alábbiak szerint történik:

 

Utolsó frissítés ( 2009. szeptember 07. )
Tovább...
 
Meghívó horgász és főzőversenyre PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 5
Írta: Biró István   
2009. augusztus 26.
Image  
A KŐSZEGI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET
Horgász- és főzőversenye és az Oktató-bemutató és Horgászközpont megnyitója
2009. szeptember  05-én a
KŐSZEGI CSÓNAKÁZÓ TAVON

 

Utolsó frissítés ( 2009. augusztus 26. )
Tovább...
 
88/2009. (VII. 17.) FVM-KvVM együttes rendelet PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 0
Írta: Biró István   
2009. augusztus 04.

88/2009. (VII. 17.) FVM-KvVM együttes rendelet

a nem halászható (horgászható) halfajokról és víziállatokról, valamint az egyes halfajok szerinti halászati tilalmi időkről szóló 73/1997. (X. 28.) FM-KTM együttes rendelet módosításáról
A halászatról és a horgászatról szóló 1997. évi XLI. törvény 56. §-ának (2) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, a földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter feladat- és hatásköréről szóló 162/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. §-ának l) pontjában, valamint a környezetvédelmi és vízügyi miniszter feladat- és hatásköréről szóló 165/2006. (VII. 28.) Korm. rendelet 1. §-ának b) pontjában meghatározott feladatkörben eljárva a következőket rendeljük el:
1. § (1) A
Utolsó frissítés ( 2009. augusztus 04. )
Tovább...
 
Egy horgásztúra képei PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 12
Írta: Biró István   
2009. július 13.

Képes beszámoló egy horgásztúráról. A szöveg helyett beszéljenek a képek.

Image

Utolsó frissítés ( 2009. július 13. )
Tovább...
 
SBS Termékek a Vasi Peca Horgászboltban PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 6
Írta: Biró István   
2009. május 16.
Azt hiszem a pontyhorgászoknak nem kell bemutatni az angol SBS Baits termékeit. Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a Vasi Peca Horgászbolt a jövőben SBS mintaboltként működik. A boltban széles palettában kínáljuk az SBS termékeit, de abban az esetben, ha mégsem lenne a keresett termék, nagyon rövid szállítási határidővel meghozzuk.
Utolsó frissítés ( 2009. május 16. )
Tovább...
 
Megjelent Soltész Kálmán Harcsfogás trükkjei II. rész címü könyve PDF Nyomtatás E-mail
Felhasználói értékelés: / 8
Írta: Biró István   
2009. március 17.

Megjelent a jól ismert Soltész Kálmán Harcsfogás trükkjei II. rész címü könyve.

 Ára: 2990Ft
"Egy darab közepes műcsali, vagy egy sikertelen horgászat ára!", mondja róla maga a szerző.

A könyv csak horgászboltban vásárolható meg.

"Tisztelt Olvasó!
Úgy érzem, eddig megírt könyvemhez még hozzá tudnék tenni egy keveset. Az előző rész megírása óta tizenötév telt el. Úgy vettem észre, mély nyomokat hagyott maga után. Harmincezer példányban adtam ki, és örömmel tapasztaltam, hogy ezeket szó szerint rongyosra olvasták. Bízom benne, a második kötetet sem fogják elfelejteni egyhamar. Maradunk a hagyományoknál. Semmi reklám, semmi púder, csak a történetek."

Image

Utolsó frissítés ( 2009. március 17. )
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 26 - 50 / 96
.

Temék ismertető

KORUM Quickchange Swivel Micro
KORUM Quickchange Swivel Micro


MISU Dublo Dolinger 11gr ezüst
MISU Dublo Dolinger 11gr ezüst


HAYABUSA M1 - 6
HAYABUSA M1 - 6


Delalande Sandra 9cm gyöngyház
Delalande Sandra 9cm gyöngyház


Universal (Gipo) Irlandeza 12gr Réz
Universal (Gipo) Irlandeza 12gr Réz


NEVIS Xenon Feeder 360 30-100g
NEVIS Xenon Feeder 360 30-100g


KORUM S3 8-as méret
KORUM S3  8-as méret


MISU Piscot Dana 16gr ezüst
MISU Piscot Dana 16gr ezüst


Korum Series S5 Hook 6-os méret
Korum Series S5 Hook  6-os méret


CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm flash mast
CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm flash mast


Delalande Sandra 12cm Piros fehér fekete háttal
Delalande Sandra 12cm Piros fehér fekete háttal


MISU Cosocata Mica 10gr réz
MISU Cosocata Mica 10gr réz


KORUM Quick change beads
KORUM Quick change beads


SHIMANO Catana BX Spin 300MH
SHIMANO Catana BX Spin 300MH


HALDORÁDÓ Pellet Juice - Fűszeres Hal
HALDORÁDÓ Pellet Juice - Fűszeres Hal


MISU Atom Mic 11gr réz
MISU Atom Mic 11gr réz


SPRO Saltix 370 2+1cs
SPRO Saltix 370 2+1cs


Salmo Boxer 4cm SDR YC
Salmo Boxer 4cm SDR YC


DAIWA SWEEPFIRE SPINNING 2,7m 50-180g
DAIWA SWEEPFIRE SPINNING 2,7m 50-180g


Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 SBGS
Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 SBGS


Új termékek

Delalande Sandra 9cm Piros flitteres
Delalande Sandra 9cm Piros flitteres

Delalande Sandra 12cm Piros flitteres
Delalande Sandra 12cm Piros flitteres

Delalande Sandra 9cm sárga
Delalande Sandra 9cm sárga

Delalande Sandra 12cm sárga
Delalande Sandra 12cm sárga

Delalande Sandra 9cm gyöngyház fekete háttal
Delalande Sandra 9cm gyöngyház fekete háttal

Delalande Sandra 12cm gyöngyház fekete háttal
Delalande Sandra 12cm gyöngyház fekete háttal

Delalande Sandra 9cm zöld-fekete
Delalande Sandra 9cm zöld-fekete

Delalande Sandra 12cm zöld-fekete
Delalande Sandra 12cm zöld-fekete

Delalande Sandra 9cm zöld-piros
Delalande Sandra 9cm zöld-piros

Delalande Sandra 12cm zöld-piros
Delalande Sandra 12cm zöld-piros

Delalande Sandra 9cm Motorlolaj/Cola
Delalande Sandra 9cm Motorlolaj/Cola

Delalande Sandra 12cm Motorlolaj/Cola
Delalande Sandra 12cm Motorlolaj/Cola

Delalande Sandra 9cm Piros sárga
Delalande Sandra 9cm Piros sárga

Delalande Sandra 12cm Piros sárga
Delalande Sandra 12cm Piros sárga

Delalande Sandra 7cm Piros fehér fekete háttal
Delalande Sandra 7cm Piros fehér fekete háttal

Delalande Sandra 9cm Piros fehér fekete háttal
Delalande Sandra 9cm Piros fehér fekete háttal

Delalande Sandra 12cm Piros fehér fekete háttal
Delalande Sandra 12cm Piros fehér fekete háttal

Delalande Sandra 7cm gyöngyház
Delalande Sandra 7cm gyöngyház

Delalande Sandra 9cm gyöngyház
Delalande Sandra 9cm gyöngyház

Delalande Sandra 12cm gyöngyház
Delalande Sandra 12cm gyöngyház

Gyártók




Kiemelt termékek

Féder bottartó páros
Féder bottartó páros

Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 WY
Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 WY

Korum Series S4 Hook 12-es méret
Korum Series S4 Hook  12-es méret

Rapala Blue Fox Esox BFEX22 GFRU
Rapala Blue Fox Esox BFEX22 GFRU

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 FT
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 FT

CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm perch
CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm perch

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 GFRU
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 GFRU

NEVIS Legacy RD 50
NEVIS Legacy RD 50

Preston Ring Swivels method feeder
Preston Ring Swivels method feeder

CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm flash mast
CORMORAN CORA-Z Shimura DD 14cm flash mast

Rapala Blue Fox Lucius BFLU12 RH
Rapala Blue Fox Lucius BFLU12 RH

NEVIS Feeder Runner 5500
NEVIS Feeder Runner 5500

KORUM Rig Sleeve Mini szilikon hüvely
KORUM Rig Sleeve Mini  szilikon hüvely

Salmo Image Salmon 8 S GT
Salmo Image Salmon 8 S GT

Rapala Blue Fox Esox BFEX22 SILE
Rapala Blue Fox Esox BFEX22 SILE

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROG
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROG

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROS
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROS

Rapala Blue Fox Esox BFEX22 PIFU
Rapala Blue Fox Esox BFEX22 PIFU

Plano Emeletes Láda 1354
Plano Emeletes Láda 1354

Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 SBGS
Rapala Blue Fox Inkoo BFIN16 SBGS

KORUM csali gyorsütköző (Quickstops) Piros/Sárga
KORUM csali gyorsütköző (Quickstops) Piros/Sárga

Pontymerítő szett
Pontymerítő szett

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 FRTU
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 FRTU

KORUM Quickchange Swivel Size 8
KORUM Quickchange Swivel Size 8

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 BRST
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 BRST

Maver Genesis Black Ice Match
Maver Genesis Black Ice Match

KORUM Quick change beads
KORUM Quick change beads

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 RYT
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 RYT

Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROC
Rapala Blue Fox Lucius BFLU20 CROC

SPRO DragMaster EC-Class 430
SPRO DragMaster EC-Class 430

© 2024 Vasi Peca Horgászbolt
Vasi Peca Horgászbolt! minden jog fennt tartva Fish Soft Bt.